Localizare:Hotelul este situat langa plaja si se regaseste la 5 minute de mers cu masina de Okurcalar si la 63 de km de Aeroportul Gazipaşa-Alanya. Facilitati hotel:piscine,tobogan,plaja,receptie deschisa non stop,teren de joaca pentru copii,gradina,wi-fi gratuit in zonele publice,parcare. Facilitati contra-cost:seif,serviciu de spalatorie si curatatorie,teren de tenis,masaj.
Hotel Website: https://www.askahotels.com/bayview-resortTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: -Avans 20% la rezervare -Diferenta de 80% se achita cu pana la 21 de zile inainte de check-in Conditiile de penalizare sunt conforme cu cele de plata ! Atentie: Pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei). Conditii de rezervare: este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului final, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion CONSTANTA - ANTALYA 2024 (marti) Constanta - Antalya; Taxele de aeroport; Avion ANTALYA - CONSTANTA 2024 (marti) Antalya - Constanta; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre ASKA BAYVIEW RESORT, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate