Amplasare

Acest hotel se află la câțiva metri de plaja cu nisip, într-o zonă centrală la Theologos.

Dotări

Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Clienților hotelului le stau la dispoziție un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Camerele au și un frigider. Echiparea este completată de acces la internet, un telefon și un televizor. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

În piscina exterioară clienții găsesc împrospătare și înviorare. De asemenea, există o zonă de scăldat amenajată pentru copii. O cadă cu hidromasaj îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, boccia și volei de plajă. Hotelul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic. Oferta de relaxare a unității de cazare cuprinde un spa, o saună și o baie de aburi. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un restaurant stă la dispoziție. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Asterias Bay Hotel_theologos, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate