Charter Rhodos - Astron Hotel, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest hotel se află la Rodos, la cca 5 minute de plajă.

Dotări

Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 4 nivele cu un lift și 43 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, room-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

O cafenea stă la dispoziție. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Astron Hotel, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate