The Grand at Moon Palace Cancun

Cancun Playa Del Carmen Mexic
de la
EUR 17418 00 EUR
2 adulti
Sejur Mexic - The Grand at Moon Palace Cancun, cu plecare din Bucuresti

Moon Palace The Grand Cancun All Inclusive se află in orașul Cancún din regiunea Quintana Roo, la 25 km de centrul comercial La Isla, și are piscină in aer liber, deschisă pe tot parcursul anului. Complexul pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii și o zonă de plajă privată, precum și un restaurant unde oaspeții pot lua masa. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in intreaga proprietate, precum și de parcare privată gratuită.

De asemenea, oaspeții au la dispoziție stație de andocare pentru iPod și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Anumite camere includ și o zonă de relaxare unde oaspeții se pot destinde. In camere există aparat de cafea. Toate camerele au baie privată, dotată cu o cadă. Printre facilitățile suplimentare se numără halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite.

Proprietatea are recepție cu program nonstop, salon de coafură și magazin de suveniruri.

De asemenea, acest complex pune la dispoziție facilități de sporturi acvatice, biciclete care pot fi utilizate gratuit și serviciu de inchirieri auto. In imprejurimi pot fi practicate diverse activități, inclusiv golf și ciclism. Moon Palace Grand se află la 27 km de stadionul Beto Avila și la 28 km de clubul de noapte Coco Bongo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Cancún, situat la 14 km de proprietate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre The Grand at Moon Palace Cancun, Cancun, Mexic

Verifica tarife si disponibilitate