Sejur Mexic - Occidental at Xcaret Destination, cu plecare din Cluj Napoca

Situat la 45 de minute de mers cu masina de orașul Cancun si la 10 minute de mers cu masina de stațiunea Playa del Carmen, Occidental at Xcaret Destination se află la cațiva pași de impresionantul parc Xcaret. Acest complex all-inclusive oferă o varietate de activități si facilități pentru bucuria intregii familii.

Oaspeții de la Occidental at Xcaret Destination au la dispoziție o serie de activități, inclusiv programe supravegheate pentru copii si lecții de scufundări. Complexul are 7 piscine, servicii spa si un club de noapte. In plus, complexul pune la dispoziție 11 restaurante si 10 baruri, inclusiv o discotecă.

Oaspeții de la Occidental at Xcaret Destination pot participa la excursii la ruinele mayase si la siturile arheologice Chichén Itzá. Acest complex magnific oferă pachetul Occidental Unlimited Xcaret Xperience (UXX), special conceput pentru oaspetii săi. Aceste pachete oferă acces nelimitat la parcul Xcaret pe durata sejurului. Oaspeții cu rezervări pentru pachetul UXX se vor bucura de peste 40 de exponate si atracții la renumitul parc eco-arheologic Xcaret Park.

Imbunătățiți-vă sejurul cu Unlimited Xcaret Xperience la sosirea la complex și plătiți un preț special pentru adulți și copii, la check-in.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Occidental at Xcaret Destination, Cancun, Mexic

Verifica tarife si disponibilitate