LOCALIZARE
Oferind interior luxuriant in jungla si o laguna stralucitoare de 2 km, Four Seasons Resort Maldives este situat in atolul Baa, o rezervatie mondiala a biosferei UNESCO. Este un zbor cu hidroavionul de 30 de minute de Aeroportul International Male.

FACILITATI
Experimentati Anti Gravity Yoga, Panchakarma, Night Spa si un salon de coafura Rossano Ferretti la Spa & Ayurvedic Retreat, castigator de mai multe premii, completat de optiuni ayurvedice in toate cele patru restaurante si baruri. Puteti inota cu grupuri sezoniere de raze manta si rechini-balena. Alaturati-va proiectelor de amenajare a recifelor de corali si de reabilitare a broastelor testoase la Centrul de Descoperire Marina.Proprietatea ofera, de asemenea, kite-surfing, X-Jetblades si parasailing.

RESTAURANT
Oaspetii se pot bucura de mese la oricare dintre cele patru restaurante ale proprietatii.

CAMERE
Unitatile de cazare de pe uscat au acces la plaja privata, piscina, dusuri in aer liber si gradini private luxuriante. Water Villas ofera vedere panoramica la Oceanul Indian prin ferestre din podea pana in tavan, terase spatioase, dusuri in aer liber si plase pentru lenevirea peste apa.

SUNSET FAMILY WATER VILLA WITH POOL-112 mp max 3 adulti sau 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii sau 1 adult si 3 copii

SUNRISE FAMILY WATER VILLA WITH POOL-Cu un dormitor spatios, o zona de living, un birou separat cu un pat dublu si trepte care duc direct in mare, aceste vile orientate spre vest va cufunda in linistea uluitoare a vietii in laguna.

SUNSET WATER VILLA WITH POOL-90 mp max 3 adulti sau 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii sau 1 adult si 3 copii.
SUNRISE WATER VILLA WITH POOL-Apusurile de soare caleidoscopice sunt ale tale pentru a le admira in aceste vile cu piscina infinita, orientate spre vest. Izolat de un debarcader dublu, supune-te simplitatii racoroase a vietii interioare si exterioare, de la dusuri in aer liber si lounge la mansarda pana la scufundari la miezul noptii in piscina privata.

BEACH VILLA WITH POOL-137 mp max 3 adulti sau 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii sau 1 adult si 3 copii.Cu piscina privata flancata de un pat de zi cu perne, un pavilion de living si de luat masa in aer liber si un dormitor in stil insular sunt inconjurate de frunzis tropical.

PREMIER OCEANFRONT BUNGALOW WITH POOL-77 mp max 3 adulti sau 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii sau 1 adult si 3 copii.Racoriti-va langa piscina si admirati privelistile neintrerupte ale oceanului din dormitorul dvs. in aceste bungalouri de pe malul oceanului, inconjurate de gradini pline de frunzis atat de private incat nu va mai fi nevoie sa trageti draperiile.

FAMILY BEACH VILLA WITH POOL-164 mp max 3 adulti sau 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii sau 1 adult si 3 copii. La doar cativa pasi de laguna de cristal, aceasta vila pe plaja, potrivita pentru familii, are un dormitor intins si o zona de relaxare, un birou separat cu doua paturi twin si un pavilion cu podea de nisip, living si luat masa, care se intinde spre o piscina privata si terasa la soare.

TWO-BEDROOM FAMILY VILLA - PARTIAL SEA-VIEW: 182 mp max 4 adulti sau 2 adulti si 3 copii
Perfecte pentru familiile cu copii mai mari, aceste bungalouri de la malul marii au doua dormitoare separate legate printr-un coridor care se extinde intr-un spatiu spatios de living si de luat masa in aer liber si o piscina privata.

FAMILY OCEANFRONT BUNGALOW WITH POOL:  99 mp max 3 adulti sau 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii sau 1 adult si 3 copii. Un sanctuar pentru familii, noile noastre bungalouri de familie la malul oceanului incapsuleaza un living in aer liber usor, cu o piscina de 12 metri, o camera de zi in aer liber si o imbunatatire interioara completa, care include un birou cu o canapea extensibila si o baie atasata.

PREMIER BEACH VILLA WITH POOL-78 mp max 3 adulti sau 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii sau 1 adult si 3 copii. Mergeti de pe plaja in vila dvs., unde o piscina privata flancata de o podea de nisip, un pavilion de living si de luat masa si un dormitor in stil insular sunt inconjurate de frunzis tropical.

SUNSET TWO-BEDROOM WATER SUITE-154 mp max 6 pers includ max 5 copii. Laguna la rasaritul soarelui din acest sanctuar retras in stil mansarda, la doar o scurta plimbare de Blu Beach Club. Bucurati-va de intimitate pe puntea dvs. vasta a piscinei, faceti o baie in piscina dvs. de 15 metri si luati masa in balul de pe malul apei sau in interiorul cu aer conditionat.

SUNSET THREE-BEDROOM WATER SUITE-294 mp max 9 pers includ max 8 copiiTerasele mari in aer liber au o camera de zi scufundata si sezlonguri semi-scufundate in palmier, in timp ce baia circulara principala este doar inceputul dotarilor interioare de lux.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion Bucuresti - Frankfurt/Frankfurt - Male Bucuresti - Male; ; ; Avion Male - Frankfurt/Frankfurt - Bucuresti Male - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate