Four Seasons Resort Maldive at Kuda Huraa este un complex in stilul unei grădini pline de viată cu flori tropicale. Proprietatea este amenajată ca un sat traditional din Maldive pe propria insulă de corali. Complexul se află la doar 30 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul International Malé. Oaspetii se pot bucura de căldura soarelui pe tot parcursul anului. De asemenea, sunt disponibile diverse activităti, inclusiv surfing si scufundări.

Camerele sunt inconjurate de flori tropicale sau oferă vedere fermecătoare la ocean. Aveti la dispozitie TV cu ecran plat si DVD player. Băile private sunt spatioase si includ cadă si o zonă de dus, cu dus in aer liber tipic pentru Maldive, intr-o grădină exotică imprejmuită.

Oaspetii au la dispozitie o varietate de activităti captivante, de la surfing la safariuri de rechini si de la observarea delfinilor la scufundări. La proprietate există o receptie cu program nonstop. Acest complex pune la dispozitie facilităti de tenis si biliard. Oaspetii pot face snorkelling in recifele de corali sau pot naviga spre centrul spa The Island pentru tratamente de inspiratie marină.

Proprietatea oferă 4 restaurante si 2 baruri, completate de optiunile de a lua masa in intimitate, care includ grătare pe plajă sau foisoarele private amenajate deasupra apei.

Orasul Male se află la 20 km de Four Seasons Kuda Huraa.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion Bucuresti - Frankfurt/Frankfurt - Male Bucuresti - Male; ; ; Avion Male - Frankfurt/Frankfurt - Bucuresti Male - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate