Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Athena Beach Hotel este un hotel de 4 stele situat pe plaja din Kato Paphos, la mică distanță de mers pe jos de port, de siturile arheologice, de magazine si de localuri de noapte. Oferă camere cu balcon si 3 piscine in aer liber.

Camerele de la Athena Beach au aer condiționat, TV LCD cu canale prin satelit, seif si facilități de ceai/cafea. Oaspeții au la dispoziție halate de baie. Camerele au balcon spațios cu vedere la Marea Mediterană sau la grădinile liniștite ale hotelului.

Hotelul Athena Beach asigură numeroase facilități de agrement, printre care terenuri de tenis, un club pentru copii, piscine gonflabile, terenuri de bowling in interior si in aer liber, precum si facilități de minigolf. Hotelul are 3 piscine cu apă dulce, 2 tobogane de apă la noul Oasis Splash, care include o zonă plină de culoare cu stropitori și jucării de stropit pentru oaspeții mai tineri, precum si o piscină interioară incălzită.

Centrul spa al hotelului are 2 saune, 2 băi de aburi, o sală de gimnastică si un salon de coafură. Sunt disponibile diverse masaje profesioniste si alte tratamente.

In intregul hotel este disponibil acces gratuit la internet WiFi de mare viteză. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită. Complexul este situat la 15 km de Aeroportul Internațional Paphos si la 140 km de Aeroportul Internațional Larnaca.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Constantinou Bros Athena Beach Hotel, Larnaca, Cipru

Verifica tarife si disponibilitate